Tuesday, January 29, 2008

Lamanya Tak Update...!!!

Hehe....

Rasa memang la dah bersawang blog nih....
so, kna la wat clean up sket ngan meng update....
Bila tak update, bukan maksudnya tak makan....
Cuma makanan tersebut adalah biasa-biasa sahaja...
So, malas nk cerita....

Semalam kami tiba-tiba ja p makan kat satu tempat yang nama dia
'Rasa Mas'...
Bila dok kat situ, teringat ja kt Cik Meh....
(bkn apa, nama tempat tu sama cam nama dia..hehe..)
Kami pun mengorder menu yang dikhaskan untuk 4 orang....
Jimat skett...
Tapi kagum la kat diri sendiri sebab berjaya menghabiskan seekor ayam...
Haha....
Malas nk citer lebih-lebih...
Tengok gambaq ja la ye...


Makanan terbentang luas

Ayam...nyam..nyam...

Taugeh...

Apa ntah nama dia...lupa plak...

Bendi...

Ganasnya makan....licin...

Saja ja nak enter prame....hehe..

3 comments:

resurection said...

wah sepertinya enak.... tapi harganya enak juga gak????? jangan-jangan sekali makan di situ, sebulan gw puasa hehehe

ijad said...

sedap makanan tu..

Nur Misnan said...

salam nurul.
lapar plak tgk lauk2 ni..

yang part tak tahu nama lauk tuh
tahu telur kot... hu3

sedap2 tuh.. better buat sendiri jer
lagi sedap....